ECODRIVE SYSTEMEN

 PR   DUCTENPRODUCTEN.html

voertuig met ecodrive

officieel dealer en

inbouw partner van

codesleutel

De ECODRIVE III is een toeren- snelheidsbegrenzer van Nederlands fabrikaat. Het systeem voldoet aan zeer hoge kwaliteitsnormen met veel extra’s en is uniek in zijn soort. Het is een volledig electronisch systeem.

Een overzichtelijke display, op het dashboard van het voertuig, informeert de chauffeur over de werkwijze van het systeem.


Voor u zijn forse besparingen op brandstof en onderhoud te realiseren.

Wij kunnen u adviseren door een vrijblijvende berekening te  maken, waardoor voor u de investering en het resultaat duidelijk wordt.


De positieve ervaringen met de ECODRIVE III zijn:

  1. *15% minder brandstofverbruik

  2. *15% minder onderhoud

  3. * 25% minder schades

  4. * minder slijtdelen

  5. * minder schadelijke uitstoot

  6. * minder toeren bij koude motor

  7. * hogere restwaarde voertuig


Het toerental kan in iedere versnelling afzonderlijk worden beperkt en als de situatie erom vraagt, zoals bij zware belading of in heuvelachtige gebieden, geeft het systeem automatisch meer toeren. Op deze manier kunt u op de meest efficiënt mogelijke manier van het brandstofgebruik profiteren. Tevens bevordert de ECODRIVE III een rustiger rijgedrag van bestuurder en voertuig, waarmee een positieve bijdrage aan het imago van het bedrijf wordt geleverd. En niet op de laatste plaats levert de ECODRIVE III een positieve bijdrage aan het milieu.


Door middel van de software cq CodeSleutel kunnen de instellingen worden gewijzigd, zodat per bestuurder of per gebied andere instellingen kunnen worden gebruikt.


De ECODRIVE III is standaard uitgerust met een variabele foot-on/off snelheidsbegrenzing, waarin u zelf de keuze kunt maken om deze wel

of niet te activeren.